Inte jul än…

…men visst får man börja på julkorten redan nu? Det har i alla fall jag gjort. När man använder papper från mitt älsklingsmärke Graphic 45 behöver man inte använda några stämplar för att få till väldigt fina kort. När som helst kommer årets julkollektion Christmas magic in till butiken och jag tror inte något Graphic 45-fan kommer bli besviken,  Här kommer ett gäng kort som jag gjort med förra årets kollektion.

IMG_3071

IMG_3068

IMG_3070

Serien jag använt heter Winter wonderland och om du vill att Anna ska ta hem den åt dig så maila till anna@pyssloteket.se

Utöver mönsterpappren har jag använt Neenah cardstock till mina kortbaser och dubbelhäftande tejp. Svårare än så behöver det inte vara. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera