Svårt att låta bli….

….. att göra julkort i september/oktober när det kommer hem så attans fina julstämplar! Först Lawn fawn, sen Mama Elephant och nu kommer det snart en release från MFT…. Det börjar ju klia som bara den i pysselfingrarna, ju.

Mitt favoritset från Mama Elephants release var Cool Penguins. När jag skriver det här finns bara i dies hemma men jag vet att en order är på väg över Atlanten och förhoppningsvis kommer stämplarna med i den. Jag stämplade omedelbart upp ett par av varje stämpel och knåpade ihop ett gäng kort. Till de två översta har jag använt en border die från Memory Box, Warm wishes, den har ett par år på nacken men är en riktig favorit. Granarna kommer från Lawn fawn, Forest border, liksom bakgrundsdien, Snowy backdrop.

Här snöar det med hjälp av texture paste och en stencil liknande Arctic snow.

Kort nummer tre är ett enlagerskort, dvs jag har stämplat och maskat direkt på kortbasen. (När jag maskar så använder jag masking paper från Inkadinkado.) Den lila ramen har jag stansat ut med en dier från gömmorna, färglagt med en tuschpenna och sen monterat tillbaka.

Mer paketinslagning. Denna gång på en bakgrund som jag gjort med Altenews underbara vattenfärger <3 och som till och med räckte till nästa kort också. Texten är embossad med vitt embossingpulver och stämpeln kommer från Ranger, Letter it Christmas.

Den sista uppstämplade pingvinen gick åt till ett Reveal wheel (med snowflake add-on) men då var jag tvungen stämpla upp lite fler motiv, från Santa’s sleigh, för att det inte skulle bli så ensamt för honom.

Ni har väl inte missat att det finns embossingpulver som puffar upp när man värmer det? Perfekt till snö eller lsom här. tomtens ludddiga mössbräm.

Och du! Du har väl inte missat att vår Cyber crop dragit igång på Facebook?? Hoppas du vill hänga på.

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera