Lovely

Hej allihop! Då lämnar vi Brittsommar bakom oss och ser fram emot en mysig höst. Hösten brukar ju bjuda på perfekt scrap-väder!

Idag bjuder jag på en Lo inspirerad från en färgutmaning- Röd/Rosa/Vit. Detta matchade jag med ett foto tagen på mina döttrar i en klassisk röd dubbeldäckare i London (även om just denna buss stod i en affär..)

Jag har skapat en närmast kaos-artad bakgrund med månadens bloggtema i fokus- Distress Oxide. Jag har smooshat med färg från tre olika rosa/röda nyanser (Tattered Rose, Abandoned Coral och Candied Apple). Sedan har jag använd samma dyna och stämplat upp My Favourite Things underbara ”Lace Background” lite på måfå. Jag har även tillfört lite svart med hjälp av färgstänk och 49 and Markets ”Pascale’s Formula”. Och tittar ni noga kan ni även se mönstret efter Tim Holtzs stencil ”Organic”, ditlagt med gesso.

Bakom fotografier har jag byggt upp några kluster med mönsterpapper från American Crafts ”Stay Colorful” och Carta Bellas ”Pack your bags” och die-cuts från bland annat Crate Papers ”Flourish”. Därifrån kommer även titel-ordet – Lovely. I övrigt har jag dekorerat med textremsor från Tim Holtz, enamel dots och den obligatoriska sytråden.

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera