Läslov!

Nästa vecka är det höstlov och så här i höstmörkret kan man ju passa på att kura ihop sig under en filt med en kopp te för en god lässtund! Det finns dock en sak som jag vill undvika när jag läser och det är hundöron. Jag tycker att det förstör böckerna! Vad är då bättre än att pyssla sig lite hemmagjorda bokmärken? Jag blev, precis som många av deras andra stämpelset, tokkär när jag såg Mama Elephants Book Worm och Good Reads. Här är några av de bokmärken jag gjorde. Höstmörkret gör det svårfotat, så ni får hålla till godo med det som blev.

Till bakgrunderna har jag färgat in papper från Neenah med Distress Oxides i olika färger och stänkt lite vatten på. Jag har sedan stansat ut tags från Sizzix Tag Collection. Det är inte något Anna har inne för jämnan, men det är bara att mejla henne om man saknar något i webbshoppen. Liknande finns dock från exempelvis Lawn Fawn. Efter att ha monterat på figurerna har jag embossat texterna för att de ska framträda lite bättre. Så fort jag har varit en vända hos Anna, så ska jag även förse glasögonen med lite Glossy Accents. Ett band på det, så är det klart!

Två andra set man kan använda sig av är Lawn Fawns Slow Down & Enjoy och For You, Deer. Vill man vara extra fiffig kan man dessutom göra ett dubbelt bokmärke och klistra små magneter emellan.

Ni har väl förresten inte missat att de tolv sista Oxidesfärgerna är släppta och på sin väg över Atlanten till Anna?!

Post Author: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera