November tema Blå

Hej och hallå!

Vi är redan inne i november, jösses vad tiden går fort. Första november innebär nytt tema här i bloggen. Nu i november har vi faktiskt två teman nämligen Blå och Jul. Kan kombineras eller inte 😉

För mig som älskar blått blev denna månads tema helt perfekt för mig. Jag tänkte idag fortsätta med att visa kort jag gjort där jag använt mig av bland annat stenciler.

Till båda korten har jag använt mig av stencil Layered Medallion B från Altenew tillsammans med Distress Oxide och lite vattenstänk för att få den oxiderande effekten. Jag älskar dessa Distress Oxide stämpeldynor då de är så krämiga och lätta att jobba med.

Textstämpeln kommer from MFT – Birthday Chicks

Även till detta kort har jag använt mig av Layered Medallion B från Altenew  denna gång tillsammans med Distress Resist Spray. Vad jag gjorde var att jag la stencilen över en bit kortbas, sprayade med Resist Spray och när sprayen torkat så inkade jag hela kortet med Distress Oxide. Enkelt och smidigt. Resist sprayen gör ju det att färgen inte fäster där den kommit men den ger ingen jämn yta som t ex med 3 d matte gel som jag visade för två veckor sedan. Resist sprayen ger denna härliga struktur som sen syns när man t ex drar på Distress Oxide.

Till båda mina kort har jag använt mig färdiga kortbaser med tillhörande kuvert som finns i massor av storlekar och färger i butiken till ett riktigt förmånligt pris. Själv har jag använt mig av vita 10,5×14,8 cm kortbaser.

 

Ha det bäst!

Post Author: Päivi

Päivi

Kommentera