Possibility everywhere

Idag fortsätter jag med oxides fast temat är över för den här gången… De hör som sagt till det färgmedium som jag sträcker mig efter oftast. Idag blir det dock en AJ-sida. Jag jobbade i olika lager med en inkblending tool och olika nyanser av blått och grått. Lät lagren torka emellan och stänkte vatten och då såg det ut så här

Sen stämplar jag med en annan favorit, ansiktstämpeln design donna downey, She Pauses heter den Jag använder en vattenfast dyna Archival Hydrangea ifall jag vill fortsätta med vattenbaserade medier ovanpå. Då flyter inte ansiktet bort om jag stänker vatten till exempel.

Sedan hamnade den på balkongen för att torka och så kom det visst lite blött regn på den… och jag fick jobba in lite mer oxides. Fick nog även stämpla ansiktet en gång till eftersom nya oxider täckte det stämplade, så många lager är det!

Hann nog göra nästa uppslag i AJn därav ränderna man ser på de två sista bilderna. Älskar verkligen den matta ytan oxiderna skapar. Ibland upplever jag att de kan släppa lite färg (fast de inte ska) så jag förseglar med sprayvarnish eller spray som man använder till torrpasteller när jag gör stora saker so här en AJ-sida.

Ett långprojekt som jag trodde var färdigt fler gånger om 🙂

Ses igen om en liten vecka!

Post Author: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera