Otyg!

Jag tycker det är ett sabla otyg när stämpeltillverkare släpper nya saker var eviga månad – jag hinner ju inte meeeed! Ett av företagen som har månadsreleaser är My favourite things. Från deras senaste släpp, i oktober, så blev dessa mina personliga favoriter:

Cool Christmas,

Deck the howls och mönsterpappret Candy land….

.. och Trio of trees.

Framför allt det sista, Trio of trees, tror jag kommer bli väldigt välanvänt, inte bara i år utan även kommande jular. Men det finns väl en överhängande risk att det kommer nåt nytt även nästa år som man bara ”måste” ha…..

Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera