Wish

Hej allihop! Då är vi inne i gråa november. Men här på Pyssloteket gör vi istället slag för en annan färg, nämligen blå. Så idag kommer en Lo ifrån mig på det temat, måste passa på innan julen tar över helt.

Ni som följer Pyssloteket på Instagram har redan fått en kik på bakgrunden till denna Lo. Den är i vanlig ordning gjord med smoshing teknik med Oxide i färgen Faded Jeans och vanlig distress-dyna i färgerna Chipped Sapphire och Milled Lavender. Jag har även stänkt lite vit akrylfärg i bakgrunden. Mönsterpapperna kommer från olika 6×6 block, bland annat Crate Papers Willow Lane. Jag har även stuckit in några tags och ephemera bakom fotot.  Titeln är en gammal Thickers från American Crafts och några Word-stickers från Tim Holtz.

Blommorna är uppstämplade Frosted Garden från Altenew. Jag valde att gå ton i ton med bakgrunden och använde Distressdynan i färgen Chipped Sapphire. I övrigt har jag dekorerat med paljetter och vit sytråd.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera