Snöstjärnor, snöstjärnor, snöstjärnor

Jag älskar snöstjärnor. Det kommer definitivt fler kort från mig på det temat innan den här julen och vintern är slut!

Det här kortet kan faktiskt gå både som julkort och en vinteruppmuntran till en god vän!

Jag använder nog stitched dies som bakgrund varje gång jag gör kort tror jag, det ramar in så fint tycker jag! Bakgrunden är infärgad med distress oxides (såklart) som jag sprayat lite vatten över för att få lite skiftningar.

Snöstjärnorna både dies och stämplar är från mina gömmor. Lawn Fawn har set med snöstjärnor har jag för mig, iallafall finns det snöflingedies. Snöflingorna är utstansade i POW silver glitterpapper. Den har en lite plastigare kärna så man kan få köra det hela flera gånger genom stansmaskinen och kanske tom lägga en bit cardstock mellan för att få det bättre utstansat när det är små detaljer.

Nu drar nog julkortstillverkandet igång på riktigt för mig tror jag. Slutspurten!

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera