All I Want får Christmas…

Idag tänkte jag visa två kort jag har gjort med Lawn Fawns Baaah Humbug, ett sött set som fungerar både till jul- och vinterkort.

På det första kortet har jag använt några av småstämplarna i setet och stämplat i ett bakgrundsmönster med Versafine Black Onyx ink på craftfärgat cardstock. Därefter har jag stansat ut en panel med Lawn Fawns Large Stitched Rectangles och färglagt tomtemössorna med en vit penna från Faber Castell Polychromes (men det går lika bra att stjäla barnens ;)).

Merry Christmas Circle Frame Die från My Favorite Things är nog egentligen framför allt tänkt för shaker cards, men här har jag stansat ut den ett par gånger i röd cardstock och monterat ihop på kortet tillsammans med fåret och en tomteluva på några 3D-kuddar. Tomteluvan fick efter fototillfället lite glitter på sig med hjälp av Nuvo Aqua Shimmer Pen.

På dagens andra kort har jag stansat ut rektanglar i olika storlekar från ett gammalt Echo Park-papper från serien Twas the Night Before Christmas. Den främsta panelen är monterad på foam för att få lite dimension. Scripty Merry från Lawn Fawn är utstansat ett par gånger av vanligt vitt Neenahpapper och det översta lagret är utstansat i guldglittrig cardstock.

På den lilla sentiment stripen hade jag egentligen tänkt stämpla ”Merry Kissmas”, men den stämpeln hade fått fötter, så det blev istället Merry Christmas från Mama Elephants Holiday Messages.

Det var det jag hade tänkt visa för idag! Kom ihåg att pysselinsamlingen till Lilla Ersta pågår till och med lördag. Läs mer i inlägget som är klistrat högst upp i bloggen. Aktuella öppettider hittar du längst ner i webbshoppen.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera