Ja, i mitt inlägg också :-)

Det känns som att vi har snöflingor som tema i Pyssloteketbloggen, eller att det är nån form av snöflingesammansvärjning, men det har vi faktiskt inte. Det är nog helt enkelt bara så att snöflingor är fina och hejdlöst användbara.

Mina favoritflingor det här året är en turnabout stamp från Concord & 9th som heter just Snowflakes turnabout (bra och tydligt namn 🙂 ) När jag bloggade om dem i ett tidigare inlägg så var de tyvärr slut i butiken så nu hoppas jag att det finns några kvar om ni blir sugna.

TIll båda korten har jag börjat med att embossa snöflingorna i clearCanson watercolor paper. Jag roterade bara pappret två eller max tre gånger i min MISTI för att begränsa mängden flingor – man behöver ju inte alltid rotera alla 4 gångerna. Och för er som undrar jag yrar om, spana in den här videon så förstår ni. Det embossade pappret skar jag sen ner i två delar och färglade bakgrunden med mina gamla distress stains. Det är en produkt som Anna inte säljer längre men som lätt ersätts av Distress spray stain. Det upplever jag som samma produkt, bara i annan förpackning. Textstämplarna kommer från ett Lawn fawn-set som heter Merry messages och det verkar tyvärr inte finnas i butiken i år. (Men om jag inte redan shoppat upp min julbudget så hade jag köpt textsetet Sassy pants holiday från My favourite things. Uuuunderbart!)

Jag avslutade med att montera små blingstenar i mitten av vissa snöflingor för att få in lite glitter.

Kom tillbaka i eftermiddag så blir det fler snöflingor, dock i mer komprimerad form.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera