¤LikaOlika Layout Love

Hej allihop! Så vi i teamet har fått en extra vinter-/julutmaning av kära Anna, hon har nämligen återigen plockat ihop likadana pappers-kit att skapa utav. Målet är såklart att visa hur olika vi skapar utav lika saker! Papperna vi fick är Kaisercrafts serie Christmas Edition, dekorgummi och några olika färgläggningspapper. Förutom papperna var utmaningen väldigt fri: skapa vad som helst och lägg till vad du vill.

 

Det här är mitt första projekt. En vintrig Lo.

Här har jag blandat de fina mönsterpapperna med matchande Die-cuts från Maggie Holmes serie Flourish för att skapa ett rutmönster. Jag skapar sällan 12×12-layouter numer men det är så många av papperna i den här serien som passar som bakgrundspapper så så fick det bli.

Titeln har jag stansat ut i rött dekorgummi, dien är Lawn Fawns Scripty Love. Jag har skapat kluster av små dekorationer: die-cuts, clippings stickers, bling och sytråd, för att skapa blickfång.

Jag hittade en snöflinge-charm i mina gömmor och Tim Holtz Clippings stickers Christmas passar inte bara till jul utan har en del vintriga citat också. Glöm nu inte att titta in på Instagram och hashtag ¤LikaOlika och titta vad vi i teamet mer hittar på med dessa papper.

 

Julen närmar sig och med den lite andra öppettider i Pysslotekets butik. Ni hittar aktuella tider på Webshopens startsida.

 

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera