Fusk?

Lifta, eller rent av kopiera – helt skamlöst, det är vad jag tvingades göra för att komma igång med julkortstillverkningen i år! Är det att fuska? Kristina Werner, Jill Foster m.fl. fick stå för inspirationen. Jag har fått flera nya favvokombinationer av copics också, tack för det Kristina Werner! För er som inte hunnit prova alkoholbaserade marker kan jag tipsa om Altenews markers som har ett bättre prisbild och som nu kommer i fler fina färger!

Nu sitter jag här, med fyra dagar kvar till jul, alla julkort klara, postade och inspirationen bara sprutar ur öronen på mig. Jag har stämplar jag inte hunnit använda alls… Jag tänker att jag kommer köra på och hamstra julkort till nästa år! 😀

Idag blir det bara en massa bilder, ingen text, ingen förklaring.. bara ren inspiration. Lifta gärna om ni också har förstoppning!

Glöm nu för allt i världen inte att spana in öppettiderna innan du besöker butiken under jul/nyår eller trettonhelgen. Anna kommer ha ändrade öppettider!

Missa inte heller att julrean har börjat!

 

Nu önskar jag er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Post Author: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera