Ett Mixed Media kort

Ett Mixed media kort? vad menar hon med det? och vad är skillnaden mellan ett Mixed Media kort och ett ”vanligt” kort kanske ni undrar? Mixed Media kort kallar jag det för att jag har använt mig av olika material. I mitt kort har jag använt mig av bland annat papper, texture paste, vellumpapper, blommor etc

 

 

Först och främst har jag använt mig av dessa Prima blommor och Prima papper block. Det fina med dessa Prima blommor är att man får med ett blad vellumpapper också:)

 

 

 

Här har jag valt två design papper som jag limmat fast på min vita kortbas. Sen har jag limmat fast vellumpappret och lagt ett lager texture paste genom en stencil.

Så här blev det till slut med blommorna, snöre och lite mini art stones. Superfint och superlätt!

Då får jag passa på och önska er en God Jul och vi ses nästa fredag 🙂

Inläggsförfattare: Jannike

Jannike
En mamma, fru och matte som älskar att skapa, allt från altrade hjärtan till små ATCs. Älskar mixed media och att kladda, gillar att utmana mig själv med nya sätt att göra saker på och att testa nya produkter.

Kommentera