Ett sent julkort och ett par nyårsskak

Snöflingetemat fortsätter men gemensamt för korten idag är att jag gjort shakertags av seten Say What Gift Tags och Say What Christmas Critters från Lawn Fawn. Jag har även använt stämplar från setet Vinter Village. Mönsterpapperna är scraps från mina gömmor, perfekta att använda till detta ändamål!

Har på nästa två kort gjort bakgrunden genom att stämpla snöflingestämplar upprepat med Unicorn från Hero Arts. Stansat ut stitched rektanglar ura scraps av mönsterpapper.

Snöflingorna är trippelembossade i guld och Hero Arts vita embossingpulver. Titelstämplen är ituklippt från Lawn Fawn setet Toboggan together.

Paljetter och microbeads är ”skak” i tagsen.

Njut av julens goda och unna dig lite pysseltid!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera