Mixed Media Vignette – Vinterland – med video

Jag bor i Skåne och gör ni det med så vet ni redan att vi har haft väldigt lite snö i år. Jag tycker snö kan vara ganska trevlig men framförallt vackert men jag gillar inte kylan, och absolut inte med all vind som man har här i Skåne. Den här veckan har jag altrat några små lådor, Vignette Boxes från Tim Holtz. Min inspiration var vinter, vinterland. Jag hittade ett foto från några år sedan som passade perfekt. Nu längtar jag till snön, men bara liiiite 🙂

 

 

 

Material jag använt:

Gesso

Mini art stones

Trä-kugghjul i olika storlekar

3d Matte gel

Vit snöre

Chipboards

Dry clay dekoration

Stencil

Texture paste

Aleenes True Snow

Penart- patina effect paint kit

Kaisercraft Christmas Edition paper pad

 

Vi ses nästa vecka /Jannike

Inläggsförfattare: Jannike

Jannike
En mamma, fru och matte som älskar att skapa, allt från altrade hjärtan till små ATCs. Älskar mixed media och att kladda, gillar att utmana mig själv med nya sätt att göra saker på och att testa nya produkter.

Kommentera