Släppa taget

Ibland behöver man släppa taget, och för att påminna mig själv om det har jag gjort en sida om just det i min art journal.

IMG_0340

När det gäller art journaling är jag helt såld på Dina Wakley. Jag har använt collage tissue papers till min bakgrund och sedan har jag målat över med akrylfärger. Mitt motiv har jag stämplat med Archival jet black och klippt ut. Ritade runt kanten med uuunderbara Scribble sticks och limmade fast med Ultra thick gel medium. Texten är en blandning av Big chat stickers från Tim Holtz och Dina Wakley Collage words. Let go är stämplat med ett set från Tim Holtz som heter Worn text. Det finns inte i Pysslotekets ordinarie sortiment men det går finfint att skicka ett mail till anna på anna@pyssloteket.se och be henne beställa hem.

IMG_0337 (1)

Detsamma gäller för Dina Wakleys stämplar från setet Silhouetted women. Jag älskar de stämplarna och gjorde en beställning via mail till Anna, jag var bara tvungen att ha dem. De dyker upp lite här och där i min art journal. Spana gärna in alla produkter från Dina Wakley som finns i shoppen, men en varning utfärdas: köpsuget sätter in direkt. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera