Släpp loss kreativiteten i era Art Journals

Hej allihop! Så vi närmar oss slutet av januari. Sjukdomar, kyla, mörker och pengabrist. Eller? Inspiration, skaparglädje, nytänk och köpbegär. Ja, precis. Det är nu det händer, årets absolut största nyhetssläpp i scrapbookingvärlden sker nu. Har ni missat den stora mässan Creavation i Phoenix så sluta läs och hoppa direkt vidare till Youtube och skriv in Creavation 2019 i sökfältet. Hoppas du inte har något annat att göra idag.

Jag har ju en absolut favorit bland alla dessa designers som ständigt kommer med nya produkter som jag villhöver. Det hade kunnat vara Tim Holtz för honom kan vi ju inte leva utan men för mig, 2019, är det faktiskt Dina Wakley. Jag har beundrat henne och hennes saker på säkert klappavstånd ett par år men när jag väl tog steget och tänkte att jag ska bara proovaa lliiitteee, så var jag körd. På ett par månader har Dina Wakleys produkter i min scraphörna förökat sig kraftigt kan jag säga. Mycket tack vare Pyssloteket såklart, där jag har kunnat beställt saker som inte redan funnits inne. Där landar snart en order med allt det nya som hon visade på Creavation, ni hittar hennes egen presentation av produkterna här: https://www.youtube.com/watch?v=7t07lSc1yTA

Så vad gör jag då med mina saker? Främst sidor i min Dina Wakley Media Journal och det var just det jag ville inspirera till idag. Att släppa loss kreativiteten och leklusten.

Det här är det första uppslaget jag gjorde i min Dina Wakley Media Journal. Fantastiskt roligt att bara få leka nästan hämningsfritt med akrylfärger, gesso, stenciler och bakgrundsstämplar.

Här är en annan. Här har jag bland annat tillfört lite tryckt Tissue Paper (från Dina såklart) men i övrigt utgått från samma typ av produkter som på första uppslaget.

Jag, som i mig själv inte är så konstnärlig av mig så att jag målar saker på frihand, älskar Dinas stenciler/masker med fåglar och figurer men även hennes Tissue Papers med ansikten.

Jag hoppas jag fått er lite nyfiken på det här med Art Journal. Ett bra sätt att varva ner på och släppa tankarna ett tag och bara skapa.

 

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera