Handgjort kort till pappa, bror, son eller en vän

Det här med maskulina kort är svårt. Till barn är det inga problem, blir oftast fotboll eller fiske eller vad barnet har som intresse. Men för vuxna män är det svårt. Till min man blir det oftast något med bilar för han älskar motorsport. Men jag tycker om kugghjul och klockor så det tänkte jag göra den här gången, rostiga kugghjul.

Började att ta fram mina kugghjul, och klock-stämplar jag hade och stämplade lite här och där.

Sen blandade jag lite akryl färg med modeling paste och tog blandningen genom en kugghjuls-stencil

Under tiden som jag lät pastan torka stansade jag ut några kugghjul som jag färgade med svart och brun distress sprayer.

Sen var det dags att sätta ihop kortet. Hittade metallram bland mina gömmor så det använde jag också. Avslutade med lite crackle accent på glödlampan och Grattis skylten. Perfekt som avslutning 🙂

Hoppas ni gillade mitt kort. Vi ses nästa fredag!

Inläggsförfattare: Jannike

Jannike
En mamma, fru och matte som älskar att skapa, allt från altrade hjärtan till små ATCs. Älskar mixed media och att kladda, gillar att utmana mig själv med nya sätt att göra saker på och att testa nya produkter.

Kommentera