LO med distress oxides och gelli plate

Layouts gör jag inte ofta så den här gången ville jag utmana mig själv och försöka använda grejer som jag aldrig använt till en layout förut, distress oxides och gelli plate.

Jag började med att färga gelli platen med distress oxide Salty ocean. Sprayade lite vatten och sen vände jag plattan på pappret. Torkade och gjorde samma procedur igen. Innan jag torkade för andra gången, tog jag en sugrör och blåste hårt på färgen så den spred sig på pappret.

Sen applicerade jag färgen Stormy Sky med hjälp av en Ink Blending Tool genom en stencil

Sen klippte jag några design papper, på med fotot av mina barn och voila, färdig 🙂

Vi ses nästa fredag, då blir det ett blommigt kort

Inläggsförfattare: Jannike

Jannike
En mamma, fru och matte som älskar att skapa, allt från altrade hjärtan till små ATCs. Älskar mixed media och att kladda, gillar att utmana mig själv med nya sätt att göra saker på och att testa nya produkter.

Kommentera