Inget pyssel utan klistriga medium

Idag tänkte jag lista mina  favvosar bland det vi sammanfogar våra alster med… Jag använder alltid något lim, oftast också någon form av 3D kuddar och om jag limmar fast tyngre dekorationer kräver det en starkare lim…

 

Min absoluta bästa vän ”Tacky Glue Quick Dry”. För otåliga själar som vill att allt ska fastna fort så man kan gå vidare. Ovärderlig för mig när jag ska bygga lager av blommor. Man vill ju inte att sakerna ska glida omkring. Fastnar fort och ligger kvar! Sitter fast hårt!

Sedan är 3D kuddar också ett måste till mina blomkluster. Då är dessa mina favoriter:

Gillar dem för att det är 2 olika storlekar i en och samma förpackning. De lossnar lätt från förpackningen, vilket gör det lättarbetade och dessutom är det mycket bra klister på dem.

Sist men inte minst en gammal trotjänare som kan användas till mycket, Glossy accent. Numer använder jag den mest till när jag ska limma fast tyngre dekorationer. Det sitter som berget!

Inläggsförfattare: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera