Lyckönskningar

Februari bjuder ju både på blomtema här i bloggen och på kärlekstema ute i vanliga världen i form av alla hjärtans dag, så vad passar då bättre än ett inlägg med två bröllopskort?

Här på själva grattiskortet har jag börjat med att på svart cardstock stämpla och embossa två varv med Concord & 9ths Oh, Hello Turnabout. Det första varvet gjorde jag med clear embossingpulver och det andra med holographic. Holographic är inte alls så skinande och framträdande som det ser ut på bilden, utan det glittrar lite fint när man vickar på kortet.

Därefter har jag stämplat Altenews Stunning Cosmos med dye inks och klippt ut och monterat på 3D-kuddar.

Till sist har jag embossat hälsningstexten i svart på ett matchande cardstock. Happy kommer från Stunning Cosmos och wedding har jag nog fiskat upp ur något annat Altenewset.

Tackkortet blev ett enkelt ett med hjälp av Altenews Painted Poppy. Setet har egentligen bara en blomma, men det smidiga med clearstamps är ju att man kan böja och vrida dem hur man vill. På så sätt kunde jag också få en blomma som tittar åt höger. Så kika lite extra på era stämpelset och se om ni kan använda någon av dem på ett annat sätt än det först var tänkt. Förutom det här exemplet kan man ju till exempel böja en rak textstämpel för att följa en rundad kant eller för att passa på en lite böjd banner.

Nåväl, tillbaka till ämnet. På en av blommorna stämplade jag sedan ”fyllningen” med två röda nyanser av dye inks. Därefter skar jag ut panelen med en av Lawn Fawns Stitched Rectangles och monterade på en kortbas med foam. Jag avslutade sedan med en passande textstämpel från Altenews Label Love som jag monterade på 3D-kuddar.

Det var allt för mig. Som vanligt är det bara att mejla Anna om det är något du saknar i butiken. Aktuella öppettider hittar du längst ner i webbshoppen.

Post Author: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera