Flower Power och omtanke!

Temat för februari är blommor! När jag skriver det här inlägget är det sista veckan i januari och snön har ÄNTLIGEN börjat falla. Ja jag gillar snö. 😉

Idag är det alla hjärtans dag. En dag som jag ändå gillar att man uppmärksammar lite extra utan att man för den sakens skulle måste handla en massa saker. Varför inte skicka ett kort till vänner, nära och kära och bara låta dem veta lite extra att du tänker på dom?

Här har jag använt stämplar från Mama Elephant. Wild meadow ochFlying with friends. Jag stämplade blommorna på akvarellpapper och embossade med pulver i Guld från Ranger.

Jag färglade sedan med vattenfärgerna från Altenew. Helt fantastiska! Genom att embossa de stämplade linjerna får man lite hjälp att hålla sig innanför vilket i allafall jag uppskattar vid just färgläggning med vattenfärger. Jag övar fortfarande och tycker inte det är helt lätt. 😉
Textstämplarna kommer även de från stämpelseten.

Här ser man bättre de embossade kanterna. Ballongen fick lite glossy accents på sig och elefanten och musens ögon förstärkte jag med en svart glazepenna.

Nästa ut är Sweet peas från Altenew. Även här embossade jag med guld och färglade med vattenfärger. De är så tacksamma att öva på! Sending all my love är ett set från Mama Elephant som heter Occasional labels. Mycket användbart!

Jag använder alltid Canson XL Watercolor Paper Pad när jag använder mig av mycket vatten. Älskar det pappret!

Tack för idag!

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera