Ett enkelt blommigt kort

Har jag berättat hur mycket jag älskar mina Alcohol inks?! Den här veckan har jag gjort ett super enkelt kort med Alcohol inks. Det enda jag använt är cardstock, Yupo papper, alcohol inks och posca pennor.

Började med att skydda mitt bord med lite handpapper, klippa lite yupo papper och började droppa lite färg här och där tills jag var nöjd.

 

Sen började det roliga, doodling!! Försökte hitta naturliga former för blommorna från bakgrundsfärgen och sen var det bara att rita och låta fantasin flöda. Måste säga att det var svårt i början men det blev lättare och lättare ju mer man kom igång.

Började faktiskt med en svart Posca penna först men tyckte inte färgen stack ut så mycket så jag tog min vita Posca istället och ritade över det svarta. Tyckte faktiskt effekten av det svarta under det vita färgen blev riktigt bra. Sen var det bara att klistra fast Yupo pappret på gult cardstock och Voilà, färdig

Hoppas ni gillade mitt kort

Inläggsförfattare: Jannike

Jannike
En mamma, fru och matte som älskar att skapa, allt från altrade hjärtan till små ATCs. Älskar mixed media och att kladda, gillar att utmana mig själv med nya sätt att göra saker på och att testa nya produkter.

Kommentera