En blommig LO med Auburn Lane från Pink Paislee

Idag tänkte jag försöka inspirera med, hör och häpna, en blommig LO! Jag har använt papper från Pink Paislees kollektion Auburn Lane som kom under förra året och är så himla fin med både färger och mönster. För att inte tala om de thickers som kom med kollektionen; mindre bokstäver, lite matt folierade i rosé och guld, ett ark i varje färg!

Jag delade ett 12×12-ark på mitten och använde ena halvan som mittenplatta. Från den andra halvan klippte jag ut några blommor att dekorera med.

Det är ett tacksamt mönster som inte kräver sån noggrannhet, annars hade jag nog inte haft tålamod nog att klippa ut allt perfekt efter linjerna.

Jag köpte både lösa papper (12×12) och blocket i 6×8 så jag hade lite fler färger och mönster som passade bra ihop. Det är ju oftast lite enklare att använda papper ur samma kollektion för att få lite mer intresse eller fler element i en LO än att behöva matcha själv från olika kollektioner och tillverkare. Eller jag tycker i alla fall det, blir sällan bra när jag försöker själv 😉

Till titeln använde jag bokstäver och siffror från tillhörande thickers, de som kom i både guld och rosé. Jag valde de guldigare för att få lite mer kontrast.

Jag gillar verkligen färgerna och hur blommorna ser ut, att de ser ut att vara målade med vattenfärger. Det blir så fina nyanser och variationer i färgerna.

Känner du att det här är något för dig så finns det en del papper och dekorationer kvar i butiken. Passa på innan de försvinner!

Eftersom kollektionen är lite äldre kan tillgången vara begränsad, saknar du något specifikt kan du alltid fråga Anna om det går att ta hem fortfarande. Maila info@pyssloteket.se i så fall, gärna med produktens namn/länk till produkten hos tillverkaren så hon vet att hon hittar rätt produkt.

 

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera