Lawn Fåne

Ingen har väl missat att Lawn Fawn släppte sina vårnyheter i förra veckan? Som vanligt villhövde jag nästan allt, men här är några av mina favoriter.

Magic Picture Changer är jag sugen på också. Någon som har testat? Vilka var era favoriter annars?

Post Author: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

1 reaktion på ”Lawn Fåne

    Marianne

    Marianne

    (26 februari, 2019 kl. 11:07)

    Min order vart också offantligt stor vid det här släppet. Det var mycket jag villhövde. Jag fick med mig Magic Picture Changer och har provat den nu lite i helgen. Superrolig ihop med ”Get well before n’ afters” som du har med ovan. Min favorit hittills har dock varit ”Eggstra amazing Easter”. Kaninerna är såååå söta. Och en liten bubblare, som jag inte trodde jag villhövde från början var faktiskt mönsterpappret ”Spiffy speckles”. Oväntat snyggt! Ha så kul med de nya godsakerna 🙂

Kommentera