Vårlängtan

Här i Stockholm har solen skinit idag och det har varit upp mot tio grader, så snart hoppas vi att det officiellt blir vår! Här kommer mitt sista bidrag till februaris tema blommor. Jag har använt mig av Altenews stämpelset Sweet Rose Bouquet. Det använder sig av layering stamps, dvs man stämplar fyra olika lager för att få ett realistiskt djup i blomman. Här har jag använt mig av dye ink i rosa och lila, men pigment ink går utmärkt det också!

Vissa av stämplarna har jag stämplat eller monterat direkt på kortpanelen, medan andra har jag skurit ut med tillhörande die monterat dit med 3D-kuddar i olika höjder. Kortpanelen har jag gjort av lite tunnare Neenahpapper (80 lb) och själva kortbasen av det lite tjockare Neenahpappret (110 lb). Vill man köpa färdiga kortbaser finns det i alla upptänkliga former i webbshoppen.

Happy och thanks har jag stansat ut i fyra, fem lager av svart cardstock för att få lite höjd. Därefter är det bara att dekorera med lite färgstänkpärlor, paljetter (ni har väl sett alla fina som Anna har tagit in från 28 Lilac Lane?!), washitejp eller Aqua Shimmer Pen.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera