Blomstertips

Snart är vi färdiga med februari och skuttar in i vårmånaden mars. Temat för februari här i bloggen har ju varit blommor och därför tänkte jag tipsa om några förpackningar med Prima-blommor som jag tycker är extra mumsiga.

prima 1

1. Georgia blues flower- Morgan, här är det främst de blå blommorna och bladen som lockar mig.

prima 2

2. Havana flowers- Camila, de rosa blommorna i kombination med de turkosa är så snyggt, och så är det lite roliga blad med också.

prima 3

3. Midnight garden flower- Dark romance, av de blommor jag kikar närmare på idag är nog det här favoriten. Urläckra färger och så lite fjädrar, som jag antagligen inte kommer vilja använda för att de är så fina.

prima 4

4. Misty rose flower- Lafayette, eller är det här favoriten? Gaaah, jag ääälskar ju rosa. Får nog köpa två förpackningar, en att använda och en att klappa på.

prima 5

5. Moon child flower- Galactic energy, alltså spana in den lila blomman till vänster med galaxmönster på. Om jag är på det humöret kan jag köpa hela förpackningen bara för den blomman.

Vilka blommor tycker du är finast? Någon viss färg, eller från en viss Primaserie? Ha det gott! /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera