Thank you and smile!

Här kommer två enkla och relativt snabba kort.

Ett snyggt mönstrat papper där jag stansade med stitched rectangle från Lawn Fawn. ”Thank you” är en die från Altenew som heter Simple thank you. Stansade ut den i Guld metallic cardstock som har lite textur. Det heter Specialty Cardstock – Gold Texture och kommer från American crafts. Jag stansade ut den ytterligare en gång och monterade dem lite förskjutet i förhållande till varandra.

”you are the sweetest” kommer från Altenews stämpelset Sweetest peas.

Samma mönsterpapper men här blev det ett shakercard. Stansade ut ”Smile” med en die från MFT i det mönstrade pappret. Monterade sedan foamtape runt kanterna, fyllde med lite pärlor och bling från mina gömmor och sedan monterade jag ytterligare ett mönsterpapper bakom.
”You make me” kommer från MFT all about you. Stämplade med Versafine Onyx black, lika krispigt och skarpt varje gång.

Vill du läser mer om Shakercards och hur man gör så kika häääär!

Tjingling till nästa gång!

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera