Birthday Chicks

Fredag och jag tittar in med ett födelsedagskort med My Favorite Things söta Birthday Chicks. Jag har stämplat kycklingarna på 80 lb Neenahpapper och färglagt med alkoholbaserade pennor. Muffinsglasyren och ballongen har fått lite glitter med hjälp av Nuvo Shimmer Pen och lite glans med hjälp av Glossy accents.  Ögonen har jag förstärkt med svart Glaze pen. Därefter har jag monterat de utskurna kycklingarna med 3D-kuddar på en panel, som i sin tur är utskuren med en av Lawn Fawns Stitched Rectangles, och därefter på ytterligare en panel i rosa cardstock. Det mönstrade pappret kommer från My Favorite Things 6×6″-block Sweet Celebration.

Till sist stämplade och embossade jag texten med svart embossingpulver. Egentligen brukar jag undvika det, då små små svarta prickar brukar hamna lite varstans, oavsett hur mycket antistatiskt pulver man använder. Tittar ni ordentligt mellan bokstäverna, så syns det. Vanligtvis brukar jag istället stämpla med Versafine Black Onyx och sedan istället embossa med genomskinligt pulver. Men det blir ju så himmelens krispigt och snyggt med svart. Om man lyckas vill säga.

Det var allt jag hade att visa för idag. Hoppas ni finner lite pysselro i ruggvädret!

Post Author: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera