Använd dina stämplar till scrapbook layouter

Nu är min #vårlängtan stor och som tur var är nu Pysslotekets vår-CC (cyber crop) i full gång så att man får ägna sig åt lite pyssel medan man väntar på det fina vädret! Utmaningar och inspiration finns i Pysslotekets facebookgrupp, hoppa in och var med vettja!

Denna vår står jag för en av utmaningarna: Att skapa en scrapbooklayout med stämplar i fokus! Jag älskar mina stämplar, och känner att jag ibland måste utmana mig själv lite för att använda dem till mer saker än kort. Här kommer mina tre inspirationsalster för min utmaning.

Alla stämplar är färglagda med detta vattenfärgset i 36 färger från Altenew. Härliga nyanser att färglägga stämplar med, och dessutom kommer det med en pensel man kan fylla på vatten i. Supersmidigt!

Detta bedårande stämpelset från Mama Elephant heter “Hippity Hop” och kändes perfekt för en layout om ett tvåråskalas! Bakgrunden monterade jag av två papper från Lawn Fawns kollektion “Spiffy Speckles”. Ett blommigt papper och ett glitterpapper fick bli en matta för fotot. Washitejpen är från Prima

Eftersom jag blev helt kär i stämplarna “Wonderland” från Altenew fick dessa bli fokusen för denna layout. Jag färglade dem med vattenfärger från Altenew och skar ut dem med kompletterande dies. De mönstrade papperna i bakgrunden och under fotot är från Pink Paislee, och glitterpappret från Lawn Fawn. Klistermärkena kommer från American Crafts.

För denna layout ville jag ha ett stort blommigt papper som bakgrund och valde detta från Lawn Fawns kollektion “Spring Fling”. För att fotot ändå skulle stå ut ordentligt skapade jag en vit yta, och en matta under fotot i ytterligare mönstrat papper och glitterpapper. Stämplarna kommer också från Lawn Fawn och heter “Be Hap-Pea”. Titeln är skapad med självhäftande bokstäver från Crate Paper (Wild Heart Thickers – Charming).

Hoppas ni vill vara med och pyssla och prata och dela med er av era alster i vår cybercrop! Välkomna in i gruppen på Facebook!

Inläggsförfattare: Jennie

Jennie
Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

Kommentera