Rabbit

Idag bjuder jag på ett inflyttningskort med mängder av grodor här i bloggen. Det är ett popupkort där framsidan är relativt enkelt gjord, men där insidan är desto mer detaljerad. Det här var första gången jag testade på att göra pop up. Dien har legat lääänge i attanvändalådan, men det har liksom inte blivit av. Men nu tog jag mig i kragen! Tyckte det blev hyfsat för att vara första försöket.

Jag har använt mig av Lawn Fawns stämpelset Toadally Awesome och färglagt med alkoholbaserade pennor och sedan skurit ut dem med tillhörande dies. Bakgrunden har jag gjort med Altenews Tiny Bubbles Stencil, distressdynor och ett par stänk vatten. Ovanpå kortbasen har jag monterat en panel, som är snäppet mindre, med ett lager foam och med ett fönster utskuret med My Favorite Things LJD Peek-a-Boo Wonky Windows die. Därefter har jag monterat figurerna med 3D-kuddar, målat lite detaljer med Gelly Roll Glaze Pen (ger lite 3D-effekt) och embossat hälsningen.

Till insidan sedan har jag använt Lawn Fawns Stitched Hillside Pop Up die, Grassy Hillside Border die och olika papper från Lawn Fawns pappersserie Watercolor Wishes. Därefter har jag placerat ut grodor och tillbehör på 3D-kuddar i olika höjd.

Hoppas ni får lite inspiration till att också testa popupkort. Det är lite pilligt och tar en stund, men himmelens kul och mottagaren blir glad!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera