Extrainsatt från mig

Även om det kan tyckas att vi är många i designteamet så täcker vi faktiskt inte in alla dagar under en tvåveckorsperiod. Det är inte helt tokigt för då finns det luckor att fylla om inspirationen flödar till. Som idag.

Dagens kort använder stämplar och dies från Mama Elephant, Birthday bash (med tillhörande dies) och mekaniken är en die från Lawn fawn, Let’s toast pull tab add-on. Färglagt har jag gjort med mina Copics och bakgrunden är Distress ink, Tumbled glass, och stencilen Mini cloud edges.

Det här var mitt första försök med pull tab-mekaniken men det kommer definitivt bli fler gånger. Texten kommer förresten också från Mama Elephant, Birthday messages, och det setet har jag använt i sin helhet på nästa kort:

Jag har helt enkelt lagt hela arket med stämplar i min Misti och fäst mitt cardstock på ”dörren” med lite washitape, alldeles baklänges 🙂 Texten stämplade jag med watermarkdyna och embossade med clear, sen färgade jag in bakgrunden med Altenew inks, Warm and cozy och Pocketful of sunshine. Stämplarna är små ”tilbehör” från Birthday bash men som här får spela huvudrollen. Wink of Stella, glossy accents och vit penna gav lite finish på det hela.

Önskar er en fortsatt skön fredag så se vi faktiskt redan imorgon igen.

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

2 reaktioner på ”Extrainsatt från mig

  Profilbild

  Inga

  (30 mars, 2019 kl. 16:05)

  Så smart sätt att göra en fin bakgrund till motivet.

  Marianne

  Marianne

  (31 mars, 2019 kl. 18:58)

  Vilken finurlig idé för att använda alla stämplarna plå arket. Måste jag prova med Mama Elephants ”Wishing you” *smile*

Kommentera