Välkommen till världen

Jag älskar, som sagt, Mama Elephants Flying with Friends och Fly with Me. Här har jag använt det till ett välkommen till världenkort till en liten nyföding.

Bakgrunden har jag färgat in med distress inks och stänkt lite vatten över för att få lite mer liv. Jag har därefter skurit ut två paneler i Neenahpapper och monterat på foam. Den söta elefanten med tillbehör har jag färglagt med alkoholbaserade pennor och sedan monterat på 3D-kuddar. Som avslutning har jag lagt ett lager med Glossy Accents över ballongen och embossat hälsningen som kommer från My Favorite Things Essential Sentiments.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera