Be You

Hej allihop! Då var det dags för mig att göra ett inlägg här i bloggen igen. Det blir lite Mixed Media och Junk Journal-inspirerat idag också, men i tag/etikett-form. Jag älskar att göra tags, speciellt när jag håller på med Mixed Media. Formatet känns behändigt och inte så stort och beständigt som en canvas eller en Art Journal-sida.

Det går såklart att klippa till egna tags, eller köpa någon bra dies i rätt storlek och på så sätt kunna välja papper till sin tag men jag som hör till den lite latare skalan älskar att Dina Wakley Media nu släppt tags i olika storlekar i vitt Mixed media-papper. För vanligast är ju ändå de lite mer gul-beiga typ manilla-tagsen i olika storlekar. Tagsen kommer i blandade förpackningar med mindre eller större tags. Dagens tag är storlek #8 (3.125×6.25inches)

Pojken på min tag är en Paper Doll från Tim Holtz, en perfekt dekoration på allt Mixed Media. För att han inte ska sväva fritt på min bakgrund har han fått tape att stödja sig på. Den svarta är vanlig washitape och den vita, nästan transparanta, tapen är Dina Wakley Media Tape som är betydligt klistrigare och tåligare än washi.

Den slitna bakgrunden har jag skapat med hjälp av min Gel Press och Primas nya Liquid Acrylic i färgerna Avocado Green, True Yellow och Deep Turquoise. Jag har även stämplat lite sporadiskt med Primas stämpel Secret Notes med Archivaldynan i färgen Watering Can och stänkt svart akrylfärg.

Lite i andan av återbruk och använda sådant vi redan har hemma har jag rivit en bit ur en äldre atlas som tillsammans med ostduk och sytråd skapar ytterligare ett blickfång bakom pojken. De mindre häftklamrarna är Tim Holtzs Tiny Attacher Stapler.

Texten på tissue paper är från Dina Wakley Media. Hade jag limmat fast texten hade papperet i stort sett smält in i bakgrunden och vi hade bara sett texten vilket är en superbra egenskap, men detta är ett kul sätt att variera sig på.

 

Blir det pyssel i påsk? Om du är shoppingsugen är du varmt välkommen in i webshopen men tänk på att den fysiska butiken är stängd över påskdagarna (skärtorsdag till och med annandag påsk)!

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera