Be original

Hej allihop! Jag hoppas ni får en fin sista april även om det just i år känns lite konstigt att sjunga in våren då den redan har varit hos oss ett bra tag nu. Idag har jag ett kort till er, något jag inte visar så mycket här i bloggen men som jag faktiskt gör ganska ofta.

Dagens kort som jag gjorde på en scrapträff nu i helgen är inspirerat av att jag just nu leker mycket med Art Journaling och Mixed Media. Istället för ett stämplat motiv har jag använt en av Tim Holtzs Paper Doll. Jag älskar att använda dessa i min Art Journal och de passar rätt så bra på kort också, eller hur?

En ny förälskelse för mig är neonfärger. Här har jag bland annat använt Deco Arts akrylfärger i Pink Neon och Bright Orange.

Mönstret har jag gjort med hjälp av min Gel Press, två av Dina Wakleys nya stenciler, Petals och Big Squovals, samt Tim Holtzs stencil Stitched. Jag har förstärkt några av mönstren genom att på fri hand rita runt dem med en tunn svart penna. Jag har även stänkt en blå akrylfärg på papperet som kontrastfärg och skapat vita mönster med en liten pensel. Jag valde sedan att stansa ut tre cirklar ur papperet.

Här syns det att jag har ramat in min cirklar med hjälp av en vattenlöslig grafitpenna. Jag har ritat på lite löst och sedan tillfört vatten med en pensel. Hälsningen är en sticker från Tim Holtzs Small Talk.

Imorgon är det första maj och då är fysiska butiken stängd. Är ni sugna på en shoppingtur denna vecka håller vi öppet torsdag till lördag kl11-15

 

 

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera