Bröllopsblomster

Våren och försommaren är ju bröllopens tid – kärleken och romanserna blommar ikapp med alla de härliga stämplar som finns just nu i butiken. En av mina nya favoriter är Altenews Dotted Blooms som jag till dagens inlägg gjort ett bröllopskort med:

Jag har stämplat med Memento Tuxedo blackNeenah cardstock och färglagt med mina Altenew artist markers – älskar färgerna i det senaste setet (set D)! Efter stämpling och färgläggning har jag stansat ut motivet med dien som hör till (köpes separat) – jag är för lat för att finklippa runt stämpelmotiv så jag är glad att det finns dies till många stämplar. 😀 Det utstansade motivet är sedan monterat med 3D-kuddar.

Kortbasen från Anita’s har storleken 10,5×21 cm – jag gillar verkligen det långsmala formatet – och passar perfekt till ett kort i clean & simple-stil som detta.

Pyssla lugnt!

Post Author: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera