Välkommen till världen!

Jag har ju en ”thing” att göra tags till små nyfödingar. Idag kommer ett par till ett par söta systrar i romantisk stil. Idag får du se två i två olika färgställningar till två små söta systrar.

Jag brukar börja med att välja ut vilka mönsterpapper jag ska ha som underlag och limmar fast dem på en tjockare karton typ från ett flingpaket från en tag utstansad i en ”gammal die” från Timpan (design Tim Holz) som jag sedan mattar ner med utspädd gesso. Sen skapar jag struktur och dimension med något tjockare medium som tex heavy gesso, modeling paste el dyl.

Här färgade jag även in mediet med samma distresspaintkulör som jag färgade in namnen med. Naturligtvis går det att färga in med det du har hemma. Stencilerna är Timpans och dessa eller liknande hittar du här.

Valde den här gången att dekorera lite enklare med bara några chipboardhjärtan som fick behålla sin naturliga färg för att bryta av lite.

Hoppas att jag inspirerat en smula!

Skulle ni vilja ha en kurs i liknande tags så kommentera gärna så kan det hända att jag hinner med en kurs i höst när jag inte längre jobbar och pluggar samtidigt.

Ses igen om ett par veckor!

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera