Kortkavalkad med Doodlebugs French Kiss

Jag har utmanat mig själv till att börja använda mina mönsterpapper mer än tidigare. Så istället för att bara klappa på dem och inspireras av dem så har jag nu plockat fram både saxen och trimmern. Nedan kommer en mängd kort gjorda med Doodlebugs 6×6 block French Kiss, passar bra till Kärlek och romantik-temat som vi kör denna månaden.

Här är kavalkaden av kort samlad;

Först ut är ett kort gjort med My Favorite Things Up in the air stämpelset ihop med Lawn Fawns Scalloped border die och Scalloped circle. Hunden, ballongen och molnen är färglagda med vattenbaserade färgpennor lika Distress markers.

Näst ut är ytterligare några figurer från My Favorite Things Up in the air stämpelset ihop med ett set med alfabets-dies från mina gömmor samt en embossingfolder från Sizzix. Just denna finns inte hemma men det finns en mängd andra att välja på i butiken. Fåglarna och härtana är färglagda med vattenbaserade färgpennor lika Distress markers.

Här näst ville jag använda ett av arken med de små bilderna. Tog då fram Mama Elephants Grid window och pusslade in de små bilderna bakom.

På nästa kort gjorde jag en framsida med en stämpel av Eiffel-tornet från mina gömmor samt använde Stitched Interactive Window Trio Die-namics från My Favorite Things. Panelen är utskuren med den största av Lawn Fawns Stitched rectangle dies.

När man öppnar på luckorna så får man se…;

Nästa kort har jag använt Altenews Beautiful day stämpelset. Här valde jag en stämpelfärg som koordinerade med pappret;

Och sista kortet ut påminner mig om utomlands då jag tycker pappret ser ut som den gamla typen av ”Air mail”-märken för utlandspost. (Dottern tyckte direkt att det påminde om Paris trots att hon aldrig varit där 😉 ). Björnen och ballongen är från My Favorite Things Up in the air och är färglagda med vattenbaserade färgpennor lika Distress markers. Bannern och texten är från två nyare set från Lawn Fawn; Simple wavy banners och Wavy sayings. Har även använt Scalloped border die, också den från Lawn Fawn.

Tänk på att det är lite annorlunda öppettider så här maj-juni. Kolla alltid in hemsidan för aktuella öppettider, eller handla i webbshoppen som alltid är öppen.

Post Author: Marianne

Marianne
Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera