Studenttider

Juni är väl, efter jul, kanske kortmakarnas högsäsong med skolavslutningar, studenter, bröllop och annat. Jag fick beställning på två studentkort och passade på att använda mig av två av stämpelseten som låg i min attanvändalåda. Det blev inte helt typiska studentkort, men ett av korten gick åtminstone lite i blågult.

Jag började med att färga in en panel med tre blåa Distress OxidesBristol Smooth Paper. Därefter använda jag Nuvo Glimmer Paste i Moonstone tillsammans med Altenews Tiny Bubbles Stencil för att få lite glitter på det hela. Stämplarna kommer från Mama Elephants Big News och är färglagda med alkoholbaserade pennor och utskurna med matchande dies. De är sedan monterade på 3D-kuddar i olika höjd.

Till ballongerna har jag använt Wink of Stella och Glossy Accents för att få lite ballongkänsla. Hooray kommer från My Favorite Things och är utskuren i både foam och vanligt vitt papper från Neenah. Panelen är sedan monterad på en egengjord kortbas med Neenahs 110lb-papper.

Det andra kortet är inte alls det traditionsenliga. Stämpelseten heter Be Hap-pea och Smart Coockie och kommer från Lawn Fawn. Jag blev inspirerad av ett av korten de visade på sin blogg (se ovan), men gjorde en lite egen twist på den med amerikanska studentmössor.

Panelen är en gammal vattenfärgshistoria som jag rotade fram ur min hög (”man vet aldrig när de kan komma till användning”-högen. Någon mer som har en sådan? ;)). Precis som förra kortet, fick den en liten ram av Lawn Fawns Stitched Rectangles. Även här är stämplarna färglagda med alkoholbaserade pennor.

Hur ser era studentkort ut? Gör ni dem mer traditionsenliga eller anpassar ni dem efter vilka stämplar ni villhöver använda?

Anna är på semester denna vecka och den fysiska butiken är således stängd tom 10 juni, men webshoppen är däremot öppen dygnet runt. Ordrar kommer att skickas oregelbundet under denna tid. Välkommen in!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

1 reaktion på ”Studenttider

    Hap-pea graduation – Pyssloteket

    (18 juni, 2019 kl. 06:00)

    […] kommer en uppföljning till mitt förra blogginlägg. Jag njöt av sommarvädret när jag satt ute på balkongen och färglade, så det blev en hel del […]

Kommentera