Glittrande natthimlar

Efter morgonens inlägg om hur man gör testkartor med Nuvo Shimmer Powder så blev jag sugen att visa vad man kan göra med dessa härliga glittrande färger med några Lawn Fawn exempel;

Här har jag gjort bakgrunden med Nuvo Shimmer Powder Violet BrocadeCanson Watercolor paper. Jag duttade ut lite färgpulver på min craft mat och sprayade sedan det med vatten och la pappret i (på samma sätt som när man gör ink smooshing). Jag doppade några gånger till för att få färgen på de ställen jag ville ha den och lät den sedan självtorka. För att förstärka intrycket av natthimmel så gjorde jag lite ink blending med Distress Oxide ink i Wilted violet och Black soot. Efteråt så stänkte jag lite guldfärg på från Gansai Tambis Starry Colors vattenfärgsset för att skapa lite stjärnor och lät torka igen.

Jag skar sedan ut bakgrunden med största rektangeln i Hero Arts Infinity dies set (bästa die-setet om man bara vill ha ett set med rektanglar till ett väldigt bra pris). Jag kompletterade scenen med Lawn Fawns Forest border utskuren i American Crafts Pow gold glitter paper. Jag gjorde sedan även en förgrund med en Stitched Hillside border, även den från Lawn Fawn. Figurerna är från setet Winter skies och är färglagda med alkoholbaserade pennor. Hälsningen är gjorde med heat embossing med Rangers Gold embossing powder.

 

Jag gjorde även en annan variant där jag blandade två Nuvo Shimmer Powder, Cherry bomb och Violet brocade. I övrigt så har jag gjort precis som ovan.

Avslutar med en närbild på de söta björnarna från Lawn Fawn Winter skies set. Har du nu blivit sugen på att testa Nuvo Shimmer Powder?

Inläggsförfattare: Marianne

Marianne
Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera