Bekransade grattishälsningar

Jag skulle kunna skylla på nån DT-kollega eller på att jag har ett köpgalet finger som klickar hem nya stämplar – men faktum är att Altenew gör en del stämplar som är omöjliga att motstå. Stämpelsetet Weekend Doodles är ett sådant. Det ser ut som det är slut i butik för närvarande, men om du skulle vara sugen är det bara att maila Anna på anna@pyssloteket.se så kan hon göra en förbeställning).

Sen kan jag såklart inte nöja mig med stämplarna, nehej då, jag måste ju ha dies till dem också… Ojojoj… Tur att semesterresan redan är betald, för annars hade det blivit Norrtälje tur och retur på sin höjd på sommarlovet. Med årsgamla Bragokex. Och vatten. 🙂

På dessa kort har jag stämplat på Neenah classic cardstock (110lb) med Memento ink Tuxedo black och färglagt med mina Altenew artist markers. Som vanligt är jag lat och använder färdiga kortbaser – men det är ju så bekvämt och prisvärt när det ingår kuvert och finns i olika storlekar, tycker jag. De utstansade kransarna är monterade på korten med 3D-kuddar – när jag gör såna här clean & simple-kort gillar jag ändå att det händer nånting – t.ex. lite höjdskillnader. Jag har även lagt till en bit svart cardstock för att skapa en ram kring motivet och jag har även ritat en ram med en svart Fineliner storlek 0,2.

Visst förstår ni mig – visst kunde jag inte göra annat än att köpa dessa fina stämplar? 😀

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera