Hap-pea graduation

Här kommer en uppföljning till mitt förra blogginlägg. Jag njöt av sommarvädret när jag satt ute på balkongen och färglade, så det blev en hel del ärtor över som jag använde till ytterligare ett studentkort.

Bakgrunden är en smooshing på Canson Watercolor Paper. Jag brukar alltid plocka upp den sista färgen med smooshingteknik efter att jag har målat med distresser. Man kan aldrig ha för många bakgrunder!

Motivet blev mer eller mindre likadant som det andra kortet med stämplar från Lawn Fawns Be Hap-pea och Smart Cookie. Motiven är målade med alkoholbaserade pennor (ärtorna är inte lika neongröna som de ser ut att vara. Kameran verkade ha svårt att fånga både bakgrunden och ärtorna i rätt färg…). Allt har jag sedan monterat direkt på bakgrunden med Lawn Fawns lim och 3D-kuddar i olika höjd. ”Graduation”-stämpeln kommer från gömmorna och är embossad i vitt på svart cardstock och sedan utskuren med en av diesen i My Favorite Things Blueprints 33. Smooshingbakgrunden är monterad på en panel med svart cardstock som är ett par millimeter större och till sist på Lawn Fawns Watercolor Wishes i grönt. Både den gröna panelen och smooshingbakgrunden är utskurna med Lawn Fawns Stitched Rectangles.

Nu under sommaren har butiken lite avvikande öppettider, så kolla alltid längst ner i webbshoppen innan du beger dig till butiken! Webbshoppen är dock, som vanligt, öppen dygnet runt. Är det något särksilt du skulle vilja ha eller saknar, är det bara att mejla anna@pyssloteket.se så ordnar hon det!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera