Lite blommor till midsommar!

Hej på er!
Dagen före midsommarafton, var tar tiden vägen?! Vad passar väl bättre en sånhär dag än lite blommor??

Det här setet från Altenew heter Delicate Clusters och påminner mig om gullvivor! Redan när jag såg släppet visste jag att jag måste ha dem! Jag köpte såklart till diesen också.

Jag embossade ett papper i embossingfolder från We R Memorykeepers och monterade det med dubblehäftande tejp på min kortbas. Sedan stansade jag ut Hilly Hello, rykande färsk från Mama Elephant, och monterade fast det med 3d-kuddar.
Mina blommor stämplade jag med hjälp av MISTI och koordinerade stämpeldynor från Altenew. Jag använde mig av Green Valley och Pocketful of sunshine seten. Så himla praktiskt med färger som går ton i ton och är klara att användas tillsammans.
Även blommorna monterade jag med 3d-kuddar.

I varje ”kryss” i det embossade mönstret gjorde jag en pärla med Nuvo Crystal Drops. Det blir små perfekta pluttar varje gång, helt klotrunda! Just den här färgen heter Morning Dew och är väl egentligen ingen färg utan transparenta. 😉

 

Gjorde ytterligare ett kort med samma teknik. Valde dock en annan embossingfolder och andra blommor. Det här är underbara Sweetest Peas, också det från Altenew och jag har färglagt med Shimmer Powder från Nuvo. Enklast tycker jag är att dutta ut lite pulver på ex craft sheet eller glass media mat eller vad man har för underlag och sedan plocka upp med pensel och vatten. Man kan då styra hur mycket pulver man tar upp och därmed intensiteten av färgen.

Hoppas ni får en fin midsommar allihop!

Glöm nu inte för allt i världen att kolla öppettiderna längst ner på www.pyssloteket.se innan du besöker butiken, då öppettiderna är lite annorlunda i sommar!

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera