Inte så gulligt

Jag tycker det är superroligt att göra kort med lite oväntade texter, ofta något litel näsvist eller smått elakt istället för de översvallande, nästan lite kletiga, texter som finns i överflöd. Mitt senaste fynd på den avdelningen är Tim Holtz stickers Big talk – Snarky och Snarky stickers. Ett extra plus för Big talk att de är så pass stora att det inte ryms så mycket mer på ett kort 🙂

Jag gjorde ett helt gäng kort med dessa texter och tog till min säljkorg på jobbet. Tydligen är det fler än jag som uppskattar den här typen av humor för de försvann i ett nafs och jag tror jag ska försöka få ihop en laddning till.

En bakgrund med Nuvo shimmer powders (Blue blitz och Cherry bomb) som är utstansad med Lawn fawns windy backdrop.  

Tim Holtz Layering stencil Shifter burst i bakgrunden, blomman är Build a flower Dahlia från Altenew.

Samma koncept men här med stencilen Ringer i bakgrunden.

Även här en stencil i bakgrunden, Latticework, men i kombination med en Blueprintstämpel från Stampers Anonymous.

I mitt inlägg från 11 maj använder jag också fraser av den här typen. Gillar man inte stickers så finns det stämplar med likartad attityd, t ex Hero Arts ”To seize or not to seize” och MFTs ”Sassy pants love”.

Ha en fortsatt skön midsommarhelg!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera