Under havsytan med Seahorsin’ around

Guten Tag!

Här sitter jag i Hamburg och semestrar men jag har förberett ett par kort att inspirera med så här i början på sommaren. Först tänkte jag visa ett kort med stämplar från Lawn Fawns nya set Seahorsin’ around. Jag kunde inte motstå de söta sjöhästarna och blev nog lite inspirerad av andra kort jag sett på pinterest med liknande motiv. Eftersom sjöhästar lever under vattnet blir det såklart ett undervattenskort! Jag har saknat en stencil för att kunna få solstrålar under vattnet, ni vet lite sådär drömmigt som det kan vara på film eller foton. Som om Anna läste mina tankar landade stencilen Ray of light från MFT i butiken och jag norpade en direkt!

Bakgrunden är infärgad med Distress oxides som jag sedan lagt Nuvos Glimmer paste Moonstone på genom stencilen Ray of light som jag nämnde nyss. Sanden på botten är naturfärgat papper som jag till slut bestämde mig för att dekorera med Stickles, jag har kvar några av de som kom i distressfärgerna för länge sedan men de passade perfekt här för att ge lite struktur utan så mycket glitter.

Sjögräset är från Seahorsin’ around och stämplat med olika gröna nyanser från Altenew och Lawn Fawn. Sjöhästarna och sjöstjärnorna är färglagda med promarkers på Neenah cardstock. Sjöstjärnorna kommer från ett äldre set från Lawn Fawn som heter So jelly.

Bannern med text kommer från Lawn Fawns dies Fancy folded banners och texten är från Waffle Flowers set Drink to that. Waffle flower finns normalt inte i sortimentet men det är möjligt att Anna kan få hem ändå, maila info@pyssloteket.se och fråga!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera