”Nya” Lawn fawn

Jag vet inte om det nånsin dröjt så här länge från en Lawn fawn release tills jag faktiskt visar upp nåt med de nya produkterna!  Det säger absolut inget om släppet, jag har bara haft så mycket annat att visa upp 🙂 Här kommer det i alla fall ett par somriga kort som får en att längta till semestern och sand mellan tårna.

Till det första kortet har jag, från den nya releasen, använt Tropical backdrop die och On the beach stämplar & dies. Från mina gömmor har jag använt Puffy cloud border, Stitched wave borders och Stitched hillside borders. För att få in lite olika strukturer har jag använt vellum, metallic cardstock och mönsterpapper till moln, himmel och vågor.

Här har jag använt palmerna från Tropical backdrop, Stitched hillside borders och Sandy beach accents. För att få ett lite mindre, mer ”koncentrerat” motiv så valde jag att använda en cirkeldie för att stansa ut de olika bakrundsdelarna med. (Har du inga cirkeldies så kan jag varmt rekommendera Hero Arts infinity dies: bra kvalitét och många dies för pengarna.) Mönsterpappret kommer också från Lawn fawn och heter Spiffy speckles.

Ha en riktigt skön sommar och kom håg att sola sakta. 😉

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera