Färgglatt och blommigt

Jag kan inte låta bli mina stämplar och dies från Altenew – Weekend Doodles har blivit en storfavorit här hemma. Motiven är roliga att färglägga och de pryder sin plats på vilket kort som helst. Diesen som finns till underlättar för oss som inte kan klippa snyggt om så livet hängde på det…

Här har jag gjort två stycken grattiskort med textstämplar ur mina egna gömmor, men det finns många fina textstämplar i setet Weekend Doodles – bland annat ”You make my heart happy”, ”be happy”, ”welcome” och ”Smile – it looks good on you”.

Som synes på bilden har jag stämplat med Memento Tuxedo black och färglagt med Altenew artist markers.

Båda motiven är monterade på en bakgrund målad med Altenews vattenfärgerakvarellpapper från Canson. Ram ritad med Fineliner 0,2 (min favoritpenna!) och ram av svart cardstock. Kortbaserna är en av mina stapelvaror här hemma – jag använder mest vita och naturfärgade i storlek 10,5 x 15 cm.

Det bästa med att göra en massa grattiskort, förutom att det är roligt, är att det är toppen att ha ett lager till kommande födelsedagar. Inte för att jag är bra på att komma ihåg födelsedagar och skickar många kort, men i alla fall… 🙂 Brukar du göra och skicka födelsedagskort till släkt och vänner?¨

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera