Find your balance

Idag visar jag ett uppslag i min AJ-art journal. Bakgrunden är ett resultat av en utrensning av halvtorra glitterfärger, minns inte ens märket men det var poppis för way back when… och hade halvtorkat i sin burk. Jag bredde ut det över uppslaget och sen har jag använt en Donna Downeystencil för att få siluetterna svarta med svart gesso, när det torkat gick jag över med vit akrylfärg  typ gesso genom en scriptstencil också den DD-design men det finns både lite roliga siluetter scriptstenciler i webshoppen som funkar liknande. Till sist markerade jag siluetterna med en vit poscapenna.

Att hitta balansen i livet är något jag jobbar med konstant, ibland går det riktigt bra ibland lite sämre, precis som livet självt 🙂

Pyssel hör definitivt till plussidan vad gäller att hitta balans i livet. Mer pyssel  åt folket med andra ord!

Ses igen om ett par veckor!

Tänk på att i dessa sommartider alltid kolla den fysiska butikens aktuella öppettider så att du inte åker dit i onödan. Webbutiken är naturligtvis öppen dygnet runt!

Aktuella öppettider hittar du längst ner i webbutiken.

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera