Till en dinosauriefantast

Min gudson som är tokig i dinosaurier fyllde sex häromsistens, så självfallet fick han ett kort med dinosaurier till paketen. Jag använde mig av Lawn Fawns Rawrsome och stämplade figurerna med Memento Tuxedo Black och färglade med alkoholbaserade pennor.

Bakgrunden färgade jag in med Distress Oxides och sedan byggde jag med 3D-tejp och -kuddar ”lager på lager” med Lawn Fawns Mountain Stitched Border, Grassy Border och Grassy Hillside Borders. För att få till en ”inramning” körde jag igenom allt även med den största rektangeln ur Lawn Fawns Stitched Rectangles. Även molnen är från Lawn Fawn (det blev Lawn Fawn för hela slanten här, haha), Simple Puffy Clouds.

Som kronan på verket gjorde jag en liten flygödla (hrm, får fråga gudsonen om det riktiga namnet…) som kom uppflygandes bakom bergen med hjälp av Let’s Toast Pull Tab Add-On. Och som vanligt förstärkte jag lite detaljer med Nuvo Shimmer Pens och Gelly Roll Glaze Pens.

Det var det jag hade att visa den här veckan. Nu i sommartider kan ju den fysiska butiken ha avvikande öppettider, så titta alltid längst ner i webbshoppen innan du beger dig dit! Exempelvis har Anna semesterstängt v. 30-32. Då kommer webbordrar också att plockas oregelbundet, dvs i mån av tid hos hjälpredorna.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

2 reaktioner på ”Till en dinosauriefantast

  Marianne

  Marianne

  (10 juli, 2019 kl. 10:30)

  Vilka underbara färger du fått till!! ???

   Caroline

   Caroline

   (15 juli, 2019 kl. 20:59)

   Tack!!

Kommentera